Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday : Cherrylicious babes !

12 comments:

Ayu said...

Uuu.. Cantiknya! Love love lovee sabrina design (sabrina ke tu?), tapi takde satupun yang jadi hak milik. ;p Now sabrina dah xkeluar lagi kan?

jelita78 said...

hi ayu!
thanks!
cantik kannn..
i sold it off, then regretted it, and bought another soon after.. giller laa..
lepas ni simpan forever lah!

DaZzlingLilLy said...

juicylicious dis cherry color..i hv sabrina in op art(kalo tak salah) the 1st edition of sabrina..

fiezachommel said...

nice colour.
i have the writslet in pink colour

daia said...

huaaaaaa.... cantikkkkkk.. eh, i selalu tertunggu2 u punya WW, so far tak pernah mengecewakan.... hahahahaah

jelita78 said...

daia !
best laa u follower i yg setia.. walaupun directly ngaku follow WW je.. hehehe.. mmg i sengaja fix konsep WW gambar beg sahaja, tak kira laa i punya ke, orang lain ke, wishlist ke.. tapi pasti mesti beg laa.. khas untuk org giller bag mcm kita ni! hehehe

jelita78 said...

thanks DaZzlingLilLy!
op art pon cun gak..
i gave the khaki brown to my mom as her birthday present.

jelita78 said...

hello fiezachommel!
best kan wristlet ni.. bley cun cun muat iphone! hehe

daia said...

i love u so much la... thanks bg tips fitflop tu... sekarang jugak i terjah ebay...

jelita78 said...

hahaha..
no hal laa daia!
i love u tooo!!

Nurman said...

I bought my wife in chocolate color with green lining. BTW urs more beautiful

jelita78 said...

ohhhh espresso tu Nurman!!
i wanted that too, but chocolate coloured bag dah lebih dari 2, so, tak dapek nak justify pembelian.. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails