Wednesday, February 16, 2011

Wordless Wednesday : My First LVoer

12 comments:

sisdee said...

:O (u nampak tak mulut i nganga luas???) hahahahahhaah....

Zara said...

lawaaaaaaa!

jelita78 said...

sisdee, luasnyerrrr mulut tu!!
cover sket! masuk lalats kang! hehe

jelita78 said...

Zara, thanks!!
miss u dear!

Zara said...

u r welcome..mmg lawa! i pun nak cari cam ni nnt..(kata nak posa setahun kan?wakakkaka)

jelita78 said...

aci jer..
poser yang yuk!!

NadiahKhair said...

jelesssss!

bag nih mmg superb. lawaaaaa je, tak jemu2 tengok.

Zara said...

poser yang yuk..pagi2 pegi tunggu shop bukak ek? kekekek

Nana said...

oooooo I suka the white! but i tak pandai bawak boston bags hehe!! sooo lawa my dear! worth every penny!!!

jelita78 said...

NadiahKhair > thanks.. tapi white laa.. i pon dah setahun beli, tapi pakai baru 3 kali.. iskhhh.. kesian dia..

jelita78 said...

Zara > ko jgn jadi mcm fashion addict yg dok beratur pepagi buta depan kedai tunggu kedai bukak lak.. malu aku, tak ngaku kawan.. hehe..

jelita78 said...

Nana > tu laa pasal..
after 3 speedies, i realised i memang tak sukaaaa laa sangat hand-held bags ni..
tapi apakan daya, sebab cantik sgt, i tolerate je laa..
the crazy things we do for bags!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails