Wednesday, April 20, 2011

Wordless Wednesday : Just another family picnic

19 comments:

IreneYaya said...

Kaler merah takde? =P

daia said...

Masyaallah, banyak nya... Kenapa suka design yang sama?

daia said...

nak color hijau... beli mana ni? ebay?

jelita78 said...

yaya > tu laaa pasaaaalllll..
harus mencari balik pas ni!

jelita78 said...

daia > i tak tau laa kenapa, tapi i memang sgt minat sabrina style.. for the versatility - bley handheld, and shoulder sling..

hah, hijau tu laaaamaaa punya..
Coach US mari..

fiezachommel said...

Cantik your collection.Beza ngan I, only Sabrina yang I tak minat..napa?I pun tak tau....

jelita78 said...

fiezachommel > hehe.. takpe.. takpe.. ok je camtu, takde laa nnt kita berebut.. hehe..

leoness said...

omg, happy family! hehe u hv it every colour

jelita78 said...

leoness >> i don't have RED .. yet.. hehe..
i think i may have gotten too carried away.. don't cha think so?

nqr (qistina) said...

aku nak grey gelap tuh. ngeh ngeh ngeh

daia said...

Tgk ur sabrina ni buat kan ai nak ada satu, skrg jugak aku servey.

JeM said...

I luv sabrina too...bila jatuh cinta dah disontinue plak! Pinjam satu boleh??

Hihi

jelita78 said...

ohhh bijak ko qist..
yg tu palinggg terbaru sekalik dalam koleksi ku..
took me a year to hunt for it..

jelita78 said...

daia > jom!
nnt kita boleh buat sabrina-club.. hehe..

jelita78 said...

kak JeM !!
anything can lah for u!
kaler mana nak pinjam?
pilih je..
i pon nnt nak pinjam itu paraty gaks.. ehemm ehemm..

i.s.z.a.n said...

OMG!! lenkali amik gambar SEMUA koleksi bags u yer ;), kasi aku meleleh ailio

aS_c0mei said...

aaaa...bestnya!i pon suka yg sabrina ni.tp beli je belom.ekekkeke....

NadiahKhair said...

now u make me want one!

suka sabrina nih tapi xpernah berjodoh.

love ur collections!

qellissa said...

wow...sabr8ina tu sgt gojesss..i minat sabrina..tp ada satu je..skrg da tak kuar lg sabrina..yg ada ashley..kalau nak let go bgtau i ye !hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails