Monday, December 09, 2019

Abanggg Remmmyyyy

Sun 08122019 : Berlari berkejaran
Going bonkers with Remy Ishak at the Ice-Watch Light Up The Day Run last weekend.
Orang lain sibuk nak habihkan larian.
Aku sibuk lari kejar abang remyyy.
Eh. Tiberrrr.
Hahahaha
Nampak tak posing ahkak camana, compared to shakey posing ayu je kat bawah nih.. hehehe
Ok..Enuff.
Karang ada kena kecam kang.
Anywayyyy.. this is the penutup funrun for me this year.  Tak larat dah la.. hari tu larian sultan nazrin 10km kat kuala kangsar, lupa nak blog it out.
Tetiap tahun, sejak tahun 2016 dah join this icewatch and the hype is that dah laa race kit pon dapat jam sebijik, pastu dapat plak voucher utk beli sebijik jam icewatch yg asal nya RM339, dengan hanya RM99!! Murah weiii.

Ok chup. Event matter, agak a disappointment tahun ni, sebab at the finishing line, takde van milo, takde bagi air masak, apatah lagi air 100 plus, takde bagi buah, takde dah macam tahun tahun sebelum ni siap dapat starbucks frappe lagi. Cuma ada sepeket air Origina dan sepeket roti bun 50sen tu. Dah. Itu je. 
Ok. Let's talk about the watches.
These are the releases this year.
Last year 2018, depa release model lain.
2016 model lain. And 2017 takde icewatch run.
Being my masalah seorang shopaholik nature, benda bargain macam ni, haruslah dihebah hebohkan. Nope, not via instagram lah. I blast je kat watsap group my ex-schoolmates, bammm!
Order masuk berduyun duyun.
So happy to help ma friends get this deal.

Selain dari model adik-beradik merah dia atas tu, these two yg kat bawah nih, the white and teal, which were from last years', were also made available yesterday for RM99 each. (mesti stock tak laku last year lah ni)
Balik jer rumah, terus buat comparison with my previous years collection.
As usual laa kan #jelita78punyareview 
This purple was from the 2016 run. This turquoise from the 2018 run.
This red was from yesterday, 2019 run
My opinion, sama je tahun ni and last year punya.
2016 paling mahal lah.
Because the face was metal unlike others, plastic.
Yeah thats why 2016 also heavier.
Total collection of my icewatch- including the navy that i bought last year during sale. (Dah dpt free pon still nak tambah beli lain jugak kann dasarrrr shopaholik sgt)
Wonder what 2020 will be for us.
For now, lets enjoy these RED & FIRE.

1 comment:

What say you?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails