Wednesday, May 11, 2011

Wordless Wednesday : Woven bag done right



(pics from purseblog)

11 comments:

sisdee said...

:O :O :O

nmpk i nganga???

jelita78 said...

nampak!
nampak!
luas nganga tu..

i dah lama dah nganga, sampai meleleh air liur pon, hubby buat deeekkkk je.. hehe

flowerella said...

Nice. Tapi i tengah 'puasa'.. wuuuuuu..

jelita78 said...

gulp..
sad to say..
me too!!

fiezachommel said...

mmmm.....nice n menggoda....

IreneYaya said...

kaler biru tu cantik...sampai bila nak puasa ni? Bukan baru lepas jual bag lama? *hasutan bermula* muahahaha =P

jelita78 said...

Aduhhhh
Yaya
Ni yg aku lemah ni..
Errr.. Dear..
Tolong check ada lagi tak Woven Sage kat Dubai?
Kat mesia dah sold out maaaa... Hehehe

jelita78 said...

Fiezaaaa > sangat menggoda ok!
Eva longoria pakai ni, comel jerrr siot..
Agak agak kan comel dak kalu aku pakai? Huhu

fiezachommel said...

mestilah comel...jelita gitu...
jelita...you ni baut i tergoda la....beli tak beli tak

IreneYaya said...

Sage ni limited edition kan. Kat US dah sold out jugak, sini pun sure sold out. Dia tak byk quantity yg keluar.

jelita78 said...

manalah tahu..
kot kot org sana tak pakai coach? hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails