Wednesday, September 07, 2011

Wordless Wednesday : Happy 8th Anniversary!

6-9-11
Love you lots, hunn!!

18 comments:

DaZzlingLilLy said...

happy anniversary..moga bertambah bahagia dgn kehadiran bakal org baru..

Nurman said...

Happy Anniversary,wow cantiknya..nak satu lagi bleh?

daia said...

happy anniversary! what did u get?

jelita78 said...

thanks Lily !!

jelita78 said...

hahhh boley je NURMAN !!
banyak lagi kat kedai LV tu.. still in stock.. sediakan kad untuk swipe je.. hehe..

jelita78 said...

daia, hubby i mmg sangat caringggg orangnya..
dia bagi i selipar birkenstock sbb i takleh pakai high heels dah ni kannn..
saborjelaaa!

nini ismail said...

congrats! May Allah bless ur marriage forever n ever... amin

jelita78 said...

thanks nini!

Hazel said...

happy anniversary dear!!!! =) more wonderful years to come with the hubby!

jelita78 said...

thanks hazel !!
that's so sweet of u!

flowerella said...

Happy anniversary beb! mamy more happy years to come for both of your and your expanding lil family ;)

jelita78 said...

betty boop!
thanks for the wonderful wishes!

IreneYaya said...

Happy belated anniversary beb!

aS_c0mei said...

waaaaaaa......syioknya!happy anniversary!semoga kekal ke akhir hayat.Amin...

nqr said...

aku dpt inspirasi dr blog ko untuk menguatkan semangat membeli LV.kekeke.. aku tgh buat research kat mana murah ni.. hahaha..sedangkan nak beli LV neverfull je pon nih.. tapi berkira nau duit nya :p

btw.. nak join contest tak? aku pestime join contest kat fb so mintak support utk like gmbr aku wei.. malu wooo kalau org like sikit je :p sapa join contest ni berpeluang menang t shirt hard rock cafe warsaw heheheh

http://karipapsayur.blogspot.com/2011/09/eid-1432h-my-besties-with-matase-sutera.html

jelita78 said...

yaya!!
thanks so much..
i miss u laa beb.. tensen tak dapat spend more time masa u balik kejap raya lepas.. sob sob.. next time ok!

jelita78 said...

thanks aS_c0mei for the wonderful wishes!
u take care ok!

jelita78 said...

qistina!!
miss u beb!!
howwauyouuu??? ok ke kat sana?

haha.. slow and steady beb carik beg tu.. i ni nampak je byk beg tapi i am not an impulse buyer.. i pon buat research dulu, list down pros and cons, tanya hubby sampai pening sebulan dua, sebelum betul betul decide to buy.
duit tak jatuh dari langit, so, yes, it is ok to be very picky!

no hal beb! nnt i letak spesel post pasal your contest tu!
tungguuuuu!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails